GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Trap natjecanje u Molvama

01Lovačka udruga „Fazan“ Molve u nedjelju 9. srpnja na streljani Beljevina, održala je već tradicionalno natjecanje u lovačkoj sportskoj disciplini trap. Sudjelovale su gotovo sve ekipe iz naše županije te nekoliko iz susjednih županija

Natjecanje je službeno otvorio predsjednik Lovačke udruge i predsjednik Lovačkog saveza županije gospodin Nevenko Jakopović. Natjecanje je započelo nastupom ekipe domaćina za kojom su redom pristizale ekipe drugih društava te u pravoj sportskoj atmosferi i druženju, usprkos visokim temperaturama, stigli do završetka natjecanja u večernjim satima. Osim trapa, natjecatelji su mogli birati i druge discipline, kao što je „zec u trku“, zračna puška te dosta zanimljiva svim dobrim strijelcima disciplina „desetke pojedinačno“. Kruna svega je zadnje natjecanje za koje se prijavljuje i najveći broj pojedinaca, takozvani „fair play“.

Pobjednik u ekipnom natjecanju je ekipa LU „Jelen“ Draganovec, drugo mjesto zauzela je ekipa LU „Lisica“ Đelekovec te treće mjesto LU „Jelen“ Podravske Sesvete.
Desetke iz ekipnog natjecanja osvojili su lovci Srbljenović Kruno, prvo mjesto, drugo mjesto osvojio je Sabolić Ivan te treće Turčić Darko.
Desetke pojedinačno: prvo mjesto osvojio je Marijančić Tihomir, drugi je Horvat Dalibor i treći Grubišić Danijel.
U pogađanju zeca u trku najbolji je bio Jakopović Nevenko, drugo mjesto osvaja Brunec Dominik i treće Šuber Zoran
U disciplini zračne puške najbolji rezultat je postigao Đurišević Ivan, drugo mjesto osvaja Đuro Bukovčan dok je treći Markač Darko.
Fair playu je sudjelovalo 43 natjecatelja i najbolji je nakon dugotrajnog raspucavanja bio Srbljenović Kruno, nije promašio niti jedan golub od njih 43, drugo mjesto osvaja Vincek Davor i treće Vincek Dalibor.

Tajnik udruge, Ivan Franjo