GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Izvještaj sa skupštine NK Mladost Molve

IMG 20170127 WA0009U petak 27.01.2017. održana je redovna izvještajna skupština NK Mladost Molve s početkom u 19:00 sati. Na sjednici je prisustvovalo preko 75 članova i simpatizera kluba, kojima se ovim putem zahvaljujemo na dolasku i budućoj suradnji.

Predloženi dnevni red je jednoglasno prihvaćen i vođenje sjednice je preuzelo radno predsjedništvo u sastavu: Tomislav Kolarić- predsjednik i Zlatko Popec i Manuel Ivančan - članovi. Nakon utvrđivanja kvoruma, sledili su izvještaji o radu u protekloj godini tajnika kluba, financijski izvještaj, te izvještaj trenera o aktivnostima u protekloj 2016. godini. Nakon izvještaja nadzornog odbora, uslijedila je rasprava o izvješćima i sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Nakon toga predstavljeni su planovi za tekuću 2017. godinu, kao i predstavljena pojačanja za proljetni dio sezone. Na kraju skupštine skupštinu su pozdravili predstavnici udruga s područja Općine Molve i na kraju načelnik Općine Molve g. Zdravko Ivančan koji je zaželio klubu puno sportskih uspjeha u budućoj godini. Poslije skupštine organizirano je prigodno druženje uz praćenje polufinalne rukometne utakmice Hrvatska-Norveška.

Ovim putem Uprava kluba se zahvaljuje svim članovima, simpatizerima i navijačima "Krbuljin boysima", roditeljima najmlađih igrača i na kraju igračima od najmanjih do najvećih koju su prisustvovali skupštini.
Napominjemo da nastavak natjecanja svih selekcija počinje uskoro, a prozivka prve momčadi sazvana je za subotu 04.02.2017. godine na igralištu NK Mladost.

Uprava kluba