Obavljen je tehnički pregled novoizgrađene knjižnice

knjiznicatehnickipregledDana 1. prosinca 2017. obavljen je tehnički pregled novoizgrađene knjižnice, te obavještavamo mještane Općine Molve da će otvorenje knjižnice biti početkom drugog polugodišta školske godine.

Ujedno će knjižnica biti otvorna tri sata tjedno za sve mještane Općine Molve.

Općina Molve objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću

Općina Molve objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću radi donošenja

Odluke o komunalnoj naknadi na području Općine Molve - nacrt

Odluke o vrijednosti boda komanalne naknade na području Općine Molve - nacrt

Savjetovanje traje od 25. listopada 2017. do 24. studenog 2017. godine.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 24. studenog 2017. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi nacrt odluka putem pošte ili osobno na adresu Općine Molve, Trg kralja Tomislava 32, 48327 Molve ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nacrt predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom odluke. 

Sufinanciranje prehrane djece u Osnovnoj školi Molve

Obavještavaju se roditelji s prebivalištem u Općini Molve, koji će mjesečno plaćati troškove prehrane djece u Osnovnoj školi Molve, da će im Općina Molve sufinancirati troškove prehrane u školskoj kuhinji u iznosu od 40,00 kuna mjesečno, ali po isteku svakog polugodišta, temeljem popisa koji će Općini dostaviti Osnovna škola Molve.

Obavijest u promjeni isplaćivanja potpora i pomoći

Poštovani mještani,

zbog nepovoljne financijske situacije te smanjenog ovogodišnjeg priljeva sredstava od naknade za istraživanje i eksploataciju ugljikovodika (rudne rente) u Proračun Općine Molve od 17%, Općinsko vijeće donijelo je odluku kojom se smanjuju mogući iznosi potpora i pomoći u tekućoj godini:

Odluku o najvišem dopuštenom iznosu potpora i pomoći Općine Molve u 2017. godini

Također od 1. rujna u primjeni je nova

Odluku o isplati jednokratne novčane pomoći za novorođeno dijete s područja Općine Molve

Vatrogasno natjecanje Koprivničko-križevačke županije

Županijska Vatrogasna zajednica u suradnji s domaćinom, VZO Molve, organizira natjecanje vatrogasaca Koprivničko-križevačke županije.

Natjecanje će se održati u Molvama, u nedjelju, 10. rujna 2017. godine, s početkom u 9.00 sati, na nogometnom igralištu NK Mladost Molve.

Obavijest - prijava štete od suše

Općina Molve obavještava sve poljoprivrednike s područja Općine Molve kojima su oštećene poljoprivredne kulture od suše da dođu u Općinu Molve podnijeti prijavu štete od suše u periodu od 28.8.2017. do 15.09.2017.

Uz PRIJAVU ŠTETE od suše treba donijeti:

- LIST A (obrazac prijave poticaja za 2017. god.)

- LIST B (obrazac prijave poticaja za 2017. god.)

- osobnu iskaznicu

- karticu žiro računa

OBRAZAC PRIJAVE (EN-P) može se preuzeti sa Internet stranica www.molve.hr te popunjen dostaviti sa svim prilozima u Općinu Molve.

Ovdje preuzmite OBRAZAC PRIJAVE (EN-P)

Stranica 1 od 9