GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Provedena akcija darivanja krvi u Molvama

6U Osnovnoj školi Molve, 6. prosinca 2016. provedena je zimska akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GD CK Đurđevac. Za tu prigodu učenici prvog razreda odlučili su izraditi prigodne čestitke i na taj način zahvaliti darivateljima krvi na njihovoj humanosti.

Općinsko društvo Crvenog križa Molve i načelnik Zdravko Ivančan darivateljima krvi zahvalili su podjelom prigodnih majica i toplim obrokom.
Ova akcija bila je posebna jer smo dobili još jednog „Zlatnog“ darivatelja. Božidar Žufika darivao je krv 100-ti puta i tako se pridružio našim „Zlatnima“ Ivanu Petriniću i Marti Čelik. Čestitamo mu i upućujemo veliko hvala u ime svih onih kojima je njegova krv vratila zdravlje ili spasila život!

Na akciju odazvalo se 40 darivatelja, među njima i troje darivatelja koji su po prvi puta darivali krv. Veliko hvala svim darivateljima na njihovoj dobroti, plemenitosti, ljubavi prema čovjeku koju iskazuju svakim pružanjem ruke i darivanjem dragocjene tekućine koja život znači.
Hvala i svim malenim i velikim volonterima koji sudjeluju u organizaciji i provođenju akcija dobrovoljnog darivanja krvi!
Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže i daruju krv, jer darivanjem krvi darujete život.