GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Ivana Vincek nastupila na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

IMG 20170919 WA0113Ivana Vincek, frizerka iz Molvi nastupila je 17. i 18. rujna na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu, koje je okupilo više od 1300 natjecatelja iz 56 zemalja, raspoređenih u različitim kategorijama. Ivana je u svojoj umjetničkoj kategoriji „fantazija“, zauzela odlično 8. mjesto. 

„Molve su Pariz, to sam zapravo shvatila odlaskom na ovo svjetsko prvenstvo. Oduvijek sam svojim radom i kreativnošću težila negdje više. Taj osjećaj u meni me i doveo do ovog predivnog iskustva. Danas sam zapravo ponosna da živim u Molvama, malom selu, a ujedno djelujem gdje god poželim – ovog puta je to bio Pariz. Svojim dvadesetogodišnjim radom upornošću, strpljenjem, odricanjem danas živim sve ono što sam oduvijek htjela – a to je biti kreator, dizajner, stilist te vizažist. Upravo kroz frizersku struku sve sam to objedinila i ostvarila. Ponosna i zahvalna jer taj dar donosim iz nasljeđa od svojeg pokojnog, prerano preminulog oca Stjepana Kečkeša, Virovskog slikara naive, kojem je ove godine 40 obljetnica smrti – stoga sam ovu kreaciju posvetila njemu na spomen."

Ovim putem bih se zahvalila i svim mojim sponzorima; Općini Molve, našem načelniku Zdravku lvančan, Savezu frizera Hrvatske, našoj Koprivničko-križevačkoj županiji, Udruženju obrtnika Đurđevac, Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Turističkoj zajednici Koprivničko-križevačke županije, Siona kozmetici za kosu, Korner trgovini i ugostiteljstvu Križevci, te Za Vas d.o.o. Pula.

Hvala i svima koji su me pratili i podržavali na bilo koji način.