Kontaktirajte nas OVDJE.

4. turnir mladih nada - MolveU nedjelju 09. lipnja 2013. košarkaška ekipa Bistre Molve organizira turnir mladih nada za dječake rođene 2002. i mlađe. Na turniru sudjeluju ekipe iz Zagreba, Križevaca, Čakovca, Koprivnice i Molvi. Igra se u dvije skupine po tri ekipe, a pobjednici igraju za 1. mjesto.

PLAKAT

Izvanredan uspjeh molvarskih košarkaša!!!

Prvaci regije SjeverTreća sreća! Košarkaška ekipa OŠ Molve (igrači KK "Bistra" Molve) plasirala se na državno natjecanje u košarci za osnovne škole. Na poluzavršnici su sudjelovale četiri ekipe pobjednice županijskih natjecanja: Virovitica, Ivanec, Čakovec i Molve. Pobjedom protiv Čakovca ekipa OŠ Molve izborila je plasman u finale. U finalu smo igrali protiv ekipe Virovitice koja je igrala na domaćem terenu. Od početka smo nametnuli svoj ritam igre gdje smo kvalitetnom obranom na najboljim igračem Virovitice (reprezentativac Hrvatske) uspjeli povesti i održavati rezultat u našu korist. Nakon što su suci u trećoj četvrtini dosudili petu osobnu do tada našem najboljem igraču Lovri prednost se topila i ušli smo u neizvjesnu završnicu. Utakmica je završila nerješeno i ušlo se u produžetke. Nikola je uz pomoć Davida uspio zaustaviti igrače Virovitice, a na kraju je Matej pogodio oba bacanja 7 sek. prije kraja za pobjedu i plasman na državno. Pobjednik ide na državno natjecanje gdje sudjeluje 6 najboljih školskih košarkaških ekipa u državi. Bravo dečki!

Prvaci regije Sjever1U srijedu 6. ožujka 2013. u Virovitici je održano poluzavršno natjecanje u košarci. Nastupile su četiri ekipe: iz Ivanca, Molva, Čakovca i Virovitice. Naši igrači su odličnom igrom u polufinalu i pobjedom protiv Čakovca 65:25 izborili finale.

Poluzavršnica regije sjever u Virovitici - 06.03.2013.
Poredak:
1. OŠ Molve
2. OŠ Virovitica (OŠ I.B. Mažuranić)
3. OŠ Ivanec
4. OŠ Čakovec (I. OŠ)

5. medunarodni turnir djevojcica Vrapcic 2013 12.1.2013Djevojčice Bistre sudjelovale su na turniru u Koprivnici i ostavile odličan dojam što se tiče igre i ponašanja na i oko turnira. Osvojile su izvrsno treće mjesto u konkurenciji osam ekipa: Podravac (Virje), DHP (Drnje), Jabuka (Zaprešić), Koprivnica, Radost (Čakovec), Pomurje (Slovenija) i Kanisza (Mađarska). Ovo je za djevojčice prvi osvojeni pehar nakon ni godinu dana treniranja.

Stranica 1 od 4

© 2018 Općina Molve. Sva prava pridržana. Designed by Georg