Sukladno članku 71. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Molve („Službeni glasnik Općine Molve" broj 12/23.) propisano je da su sjednice Općinskog vijeća javne. Općinsko vijeće obavještava javnost o svom radu te o odlukama koje je donijelo kao i o temama o kojima se raspravljalo putem medija. Od dostupnosti javnosti izuzimaju se oni podaci, koji su u skladu s posebnim propisima klasificirani određenim stupnjem tajnosti. Predstavnici medija, građani i predstavnici zainteresiranih pravnih osoba imaju pravo prisustvovati sjednicama Općinskog vijeća. Predsjednik Općinskog vijeća može ograničiti broj osoba koje prisustvuju sjednici zbog prostornih uvjeta i održavanja reda na sjednici.

Osobe koje žele prisustvovati sjednici Općinskog vijeća dužne su o namjeri prisustvovanja obavijestiti predsjednika Općinskog vijeća, osobno ili putem Jedinstvenog upravnog odjela, a najkasnije dva dana prije održavanja sjednice te podnijeti pisani zahtjev.

Ukoliko broj prijavljenih osoba premašuje prostorne mogućnosti predsjednik Općinskog vijeća dozvolit će sudjelovanje prema redoslijedu zaprimljenih prijava.

Obavijest o namjeri prisustvovanja sjednici Općinskog vijeća Općine Molve molimo uputiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na broj 048/892-021 uz popunjavanje zahtjeva u nastavku.

 

Zahtjev za prisustvovanje sjednici Općinskog vijeća

Odluka o imenovanju Etičkog odbora

Etički kodeks ponašanja članova Općinskog vijeća Općine Molve

Kodeks ponašanja članova Općinskog vijeća Općine Molve

© 2021 Općina Molve. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg